Bryllup


Hva med bryllup i hagen?

Vi stiller opp for deg når du ønsker noe spesielt. Bryllup i hagen eller inne i fine lokaler, vi er der for deg og ditt selskap. En bryllupsmeny er ikke noe standard. Sammen setter vi sammen en meny som er bare «deres».

Sett gjerne sammen dine ønsker og send dem til oss, her er noen forslag, men på ingen måte noen fasit, du er sjefen.

2 retters middag –  kr. 265,- Kan benyttes i alle anledninger

Bacon surret biff av storfe, (220 gr.)

Stekt bifftomat, friske gr.saker.

Urtestekte eller bakt potet.

Pepper saus.

#

Vår verdensberømte karamellpudding

Med vår spesialsaus.

 

2 retters middag – kr. 290,-

Laks stekt i kryddersmør med grønnsaker.

Salat med rømmedressing.

Kokte Amadine poteter.

#

Vaniljefromasj med sitron glasur.

 

3-retters meny – kr. 390,-

Sitrusdampet laks med scampistick.

Pastinakk og blomkål purre

Servert med friske asparges

#

Indrefilet av Herreford okse med basilikumsaus,

fløtegratinerte poteter, friske grønnsaker og baconglasert sølvløk.

#

Sesongens bær med is Grand Marnier.

 

3 retters – kr. 410,-
 

Krepsesuppe med medium stekte,

og flamberte terninger av ørret.

Paprika stenger

#

Kanelmarinert flatbiff av hjort.

Estragonglaserte rot gr. saker

Urtestekte poteter, rognebær gele.

Lett fløtesaus.

#

Appelsin pannacotta.

4 retters fest meny – kr. 485,-

Elg symfoni:

Røkt, gravet og roastbiff av elg.

Tyttebær rømme. Anrettet på en seng av salat, garnert med frukter.

Brød og smør.

#

Flyndre rulade med krepsesaus:

En sprøstekt butterdeigs terte fylles med
krepsehaler, reker og en rulade
av hvitvins dampet flyndre filet

Til det hele serverer vi en krepsesaus.

#

Helstekt hjortefilet m/ stuet sjampinjong

Friske gr. Saker, pommes parisienne.

En deilig rødvins saus.

#

Pannacotta med skogsbær.

Serveres med en purè av skogsbær.

 

Husk dette er bare noen forslag, bytt gjerne ut eller kombiner selv. 
Kom gjerne med egne ønsker. Eller la kokken overraske deg.