Hjortemedaljong
kr 286
Serveres med babygulrøtter, baconsautert rosenkål, ristet champignon, ovnsbakte småpoteter, viltsaus.
Husets anbefaling
kr 329
Roastbeef m/remulade
Kokt laksefilet m/pepperrotkrem
Marinerte scampi
Marinert kalkunfilet m/druesalat
Miniquiche (i folieform for oppvarming)
Hvitløkspølse med bacon (i folieform for oppvarming)
Gresk salat m/vinaigrette
Potetsalat
Hviløksdressing
Stor buffet
kr 410
Varmt:
Miniquiche
Frankfurter
Kyllinglår
Mors karbonader m/løk
Kaldt:
Røkelaks m/eggerøre
Gravlaks m/sennepssaus
Roastbeef m/remulade
Ovnsbakt skinke
Spekeskinke og fenalår m/eggerøre, potetsalat og rømme
Kalkunfilet m/druesalat
Aiolipoteter
Ostefat og kjeks
Roastbeef med remulade
Pillede reker med majones
Røkelaks og eggerøre
Assorterte oster med kjeks
Blandet salat og dressing
Potetsalat
Karbonade med løk ( for oppvarming)
Kyllinglår ( for oppvarming)
Standard koldbord.
(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,11,12)
Minimum 10 pers.
- Røkt laks og eggerøre
- Fiskekabaret og reker
- Varmrøkt ørret og majones
- Roastbeef og remulade
- Kokt røkt skinke og friske frukter
- Spekeskinke m/ melon
- Potetsalat og Waldorfsalat
- Varm mat: Kylling og karbonade med løk.
- 2 typer brød og smør
- Frisk salat.
Koldtbord Eidskog
(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,12).
- Viltgravet ørret og sennepssaus
- Varmrøkt gjedde og abbor, krepsehaler
- Gravet elgfilet og rognebærgelé
- Roastbeef av elg og skogsbærsaus
- Spekeskinke med melon
- varmrøkt elgkjøtt med tyttebær rømme
- Spekepølse av vilt.
- Potetsalat, rømme, eggerøre.
- Til varmrett serveres finnbiff, av elg, ristet skogssopp, tyttebær og kokte poteter
- 2 typer brød og smør.
- Frisk salat.
Vi leverer også gryteretter
Allergener
Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.
- Egg
- Fisk
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Peanøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Skalldyr
- Soya
- Svoveldioksyd / sulfitter
- Bløtdyr
- Lupiner
*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.