Om Oss

Max Ivan

Max Ivan Lindkjølen, født i 1956, er grunder og eier av bedriften Max Ivan som holder til på Kvernenga i Skotterud, Eidskog Kommune.

Max Ivan startet sin kokkekarriere tidlig.
Begynte på kokkeskolen ved Sogn VGS i 1972.
Etter endt læretid tok Max Ivan fagbrevet som kokk 2. november 1976.
Hotell Continental og Kongeskipet ble de første arbeidsplassene før det ble videreutdanning ved Hotellfagskolen.

Deretter:
* Engasjement ved forskjellige hoteller og kjøkken i Hamburg og Hannover
* Hentet til stilingen som Hotellsjef hos Pers Hotell på Gol i 1980
* Kjøpte Fagerhøy Hotell på Myting i Nesbyen i Juni 1982, og drev dette fram til desember 1993.
* Hemsedal Skisenter og Oset Høyfjellshotell ble neste utfordringer.

Etter dette, ett år med engasjement for to hoteller i Trysil.

Til Skotterud

I 2000 var det slutt med nomadetilværelsen.
Kona Anne Kristin, og barna Maxine og Anne Kilma ville tilbake til Eidskog, og i 2002 var det klart for å
starte opp med egen virksomhet i garasjen på Kvernenga i Skotterud og Eidskog Kommune.

Året 2006 er et merkeår da virksomheten flytter inn i nytt Næringsmiddelbygg på samme eiendommen.
Utviklingen av driften fortsetter og Aurskog Kjøtt ble kjøpt opp i 2008, med en eierandel på 77 %.
Dette er en nedskjæring og produksjonsbedrift for alle typer kjøttvarer.
Mye vilt, både elg, hjort og bjørn blir skåret opp her.
Virksomheten i MaxIvan og Aurskog Kjøtt AS har i dag ca. 10 årsverk.

Markedsområder:

Indre Østlandet med Eidskog, Kongsvinger og Romerike er det største markedsområde, men det leveres
varer til kunder i Bodø og Sulitjelma i nord, Århus i Danmark i sør, Kristinehamn i Sverige i øst, og hele
Vestnorge med Bergen som størst i vest.

Prestisjeoppdrag:
MaxIvan hadde leveringen av kjøttvarer til VM på ski i Oslo i 2010.
Kysten rundt med DHL fra Oslo til Trondheim, med servering til ca 50 inviterte gjester i alle byer.
International Foundation 2011 i Oslo med Koffi Annan, Gro Harlem Brundtland som noen av
selebritetene.

Eidskog:
MaxIvan er en ihuga Eidskogpatriot. I hans produkter og arrangementer skal det være lokale
ingredienser, lokale medarbeidere og artister så sant det kan skaffes.
En serie kvalitetsprodukter med elgkjøtt fra Eidskog som hovedingrediens er lansert.
Eidskog Akevitt ´n, Eidskog pils´n på fat, Eidskog Øl´n på flasker er alt laget med råvarer fra Eidskog.

Mer enn 35 000 enheter pr. år med Eidskog på etiketten er solgt ut i markedet.

Max Ivan`s Eidskog Akevitt fås kjøpt på Vinmonopolet med varenummer 5941602 .

Med Max Ivan sin lange og gode erfaring og de krav han stiller til sine produkter, og ikke minst til sine
medarbeidere, er du som kunde sikret en god opplevelse ved ditt arrangement.